Interview med Stetoskopet Podcast

I slutningen af maj måned blev en af vores initiativtagere, Frederikke, inviteret ind for at tale med Morten og Christoffer. De var i gang med at lave en udsendelse om sexchikane til de medicinstuderendes podcast, Stetoskopet, og resultatet blev offentliggjort den 1. juni. 

Det er fedt at se at flere og flere tager problemstillingen op. Og det er inspirerende at opleve når mandlige kollegaer går nysgerrigt og empatisk i kødet på et emne, som mange har stor berøringsangst med. Vi har alle et fælles ansvar for vores alle sammens arbejdsmiljø og for at skabe en fremtid, hvor dit køn er ligegyldigt, når du går på arbejde.

Du kan lytte til udsendelsen her, og vi vil gerne opfordre alle til at følge Stetoskopet i det hele taget, de tager en masse relevante temaer op. Du kan lytte til dem på deres egen hjemmeside eller i den podcast app du bruger til hverdag. Du kan også følge med på Facebook, for at få nyheder om nye udsendelser.

stetoskopetpodcast