Talk Town - En feministisk festival

talktown_nysignatur-2.png
31899143_256481121562943_3914919328037732352_n.jpg

Den 4. maj var vi fire græsrødder på Talk Town for at holde workshop for at idéudveksle og fortælle om projektet. Vi fik besøg af den dejligste flok af forskellige mennesker, studerende og arbejdende, flere køn og sågar nogle politikkere, som fik at tage med hjem til deres partier.

Talk Town er en festival, hvis formål er at skabe en platform for en folkelig debat om ligestilling, køn og feminisme.

I 2018 indtog festivalen hele Huset-KBH fra 3.-5. maj og bød på mere end 90 gratis offentlige arrangementer; debatter, foredrag, konferencer og workshops, blandet med kunstudstillinger, koncerter, spilcafé, live radio podcasts og performances. Talk Town er en faglig, social og kulturel ramme, hvor danske kvinde- og ligestillingsorganisationer, erhvervsliv, fagbevægelsen, foreninger, politiske partier, frivillige, offentlige aktører, relevante uddannelser m.fl. diskuterer køns- og ligestillingspolitik med hinanden, borgere og internationale meningsdannere; en tværfaglig scene, for et aktivt publikum. (Læs mere: www.talktown.dk)

klf.jpg

Tak til

Kvindelige Lægers Forening og Kvinderådet for økonomisk støtte til vores deltagelse.